In de salon worden de verzorgende producten van Kalahari gebruikt. Kalahari werd geïnspireerd door een buitengewone reis die begon in de uitgestrekte open vlaktes van de Kalahari woestijn in Afrika. Het Kalahari assortiment is meer dan een natuurlijk huidverbeterende behandeling, het is een ervaring uit Afrika zelf. De kleuren van de aarde, de ruwe texturen en de zeldzame geuren allemaal gewikkeld in de leven scheppende goedheid van de natuur.


Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creëren samen de ultieme wellness beleving. Kalahari heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. Ieder retail product moet doen wat het beloofd en betaalbaar zijn voor iedereen die het beste wil voor hun huid.

Kalahari Lifestyle werkt uitsluitend met natuurlijke geoogste botanische ingrediënten en samen met gerenommeerde Phytotrade organisaties, gecertificeerd duurzame bronnen en strenge eco-bewustzijn protocollen waarborgt Kalahari de veiligheid van de bevolking en de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen.


In de salon worden de wax producten van Lycon gebruikt.
De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm.

de wax kan vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid,
zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.
Het haar blijft wekenlang weg en de huid voelt perfect
glad en zacht aan.

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas.
De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zorgen ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken.
Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen.